Då var vi igång!

Då var vi igång!

Inga kommentarer till Då var vi igång!

Så var sommarsäsongen i full gång redan. Tyvärr har det inte riktigt gått så bra som jag önskat i de första tävlingarna, men så är det ibland. Lite bittert att inte få ut det på tävling som jag har i kroppen, men ibland tar det lite längre och man behöver ha tålamod. Tur så är sommaren lång ännu!

Något som också är så frustrerande är vårt finska sommar väder. Blir så trött då man förutom regnkläder och byteskläder, måste ta med sig vinterkläderna till tävlingarna för att ens lite hålla sig lite varm. Det kan jag dock inte påverka något, så jag får bara hoppas att det ens skulle vara lite varmare i de kommande tävlingarna.

Nu på fredag tävlar jag i Frankrike, och nästa vecka är det Eliittikisat i både Joensuu och Lapinlahti, därefter Kalevan Kisat. Hoppeligen är både vädret och resultaten lite bättre än de varit hittills! 🙂

/ Linda

Leave a comment

Back to Top