Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Inga kommentarer till Det blir inte alltid som man tänkt sig

Den här säsongen har inte gått enligt planerna alls, och ibland blir det bara så hur mycket man än vill att det ska gå andra vägen.

Det har varit några tunga veckor efter VM i London. VM gick inte alls som jag hade hoppats på, inte ens nära. Det är egentligen första gången det blev en riktig pannkaka av mitt mästerskap, de andra gångerna har gått betydligt bättre fastän jag inte då heller varit nöjd. 😀 Men i år var det tungt, väldigt tungt, och egentligen har inte besvikelsen ännu heller riktigt lagt sig, men det blir bättre med tiden. Jag gjorde ända mitt allra allra bästa och mer kan jag helt enkelt inte kräva av mig själv.

Det som gjort de senaste veckorna ännu lite tyngre är att jag tagit beslutet att inte tävla mer i sommar, dvs. det blir ingen Finnkamp för min del det här året. Jag har problem med en sena i baklåret, vilket gör att jag inte kan prestera 100% och därför valde jag att börja vilan lite tidigare, för att inte riskera något. Vi har konsulterat specialister och hur det blir med vidare behandling bestäms i ett senare skede eftersom vi först ska se hur skadan reagerar på vila.

Så här ser läget alltså ut för mig, och därfär kommer ni inte se mig på listorna och inte heller i tv:n under helgen. Ibland går det inte som man tänkt sig, men det är inte så mycket man kan göra åt det. Det är bara att blicka framåt, göra det bästa av situationen och tänka positivt. Det kunde ju ha varit värre 😉

/Linda

Leave a comment

Back to Top