European Championship 2016.

European Championship 2016.

Ei kommentteja artikkeliin European Championship 2016.

Arvokisadebyytti on tehty. Yksi kokemus rikkaampi, ja mikä elämys olen saanut kokea. Ainoa asia mikä olisi voinut mennä paremmin on se että olisin itse hypännyt vähän paremmin.

Karsinta alkoi hyvin. Verryttelyhypyt meni hyvin, ja ekat hypyt kisassakin oli hyviä. Tai itse asiassa eka hyppy 175:stä oli kisan paras, valitettavasti vain väärällä korkeudella.. Tuloksekseni jäi 189 cm ja sijoitus 13., eka karsiutuja ja vieläpä samalla tuloksella millä finaaliin päästiin.

Juoksu ei kulkenut niin kun se on aiemmin tänä kesänä kulkenut, ja silloin tulee vähän muita ongelmia sen lisäksi. Ehkä arvokisahermot ottivat vallan?! Otin kuitenkin kaksi korkeutta viimeisellä yrityksellä, 185 ja 189 cm, ja se on minun mielestä kova juttu semmosessa paikassa. Olisin tosin voinut ottaa ne heti ekalla niin olisi asiat mennyt vähän eri tavalla, mutta on turha jossitella siitä sen enempää. Hyppäsin kuitenkin omalla tasollani ja siitä olen ylpeä!

Nyt palataan takaisin arkeen vähän ja harjoitellaan kunnolla ennen SM ja Rion kisat. Seuraava kisa ennen Oulua ja SM kisat on SFI:n mestaruuskisat 17 heinäkuuta.

/ Linda

Leave a comment

Back to Top