Kausi 2016

Kausi 2016

Ei kommentteja artikkeliin Kausi 2016

Kauden viimeinen kisa oli minun osalta Ruotsiottelu. Sen jälkeen pidin viikon loman, joka todella tuli tarpeeseen. Olin todella väsynyt, sekä fyysisesti että psyykkisesti kauden jälkeen. Ylimenokausi jatkuu vielä, mutta ei ihan täydella levolla enää. On vähän epävarmaa vielä milloin aloitan kunnon harjoittelun, katsotaan kun olen palautunut kunnolla ensin.

Mikä kausi minulla on ollut. Vihdoinkin saavutin tavoitteeni, vaikkakin jotain pieniä juttuja harmittaa, mutta ei satu mihinkään ja olen terve! Suomen ennätys, EM-kisat, olympialaiset… wau!

Haluan KIITTÄÄ kaikkia sponsoreitani jotka ovat uskoneet minuun ja olleet mukana tällä matkalla, joka en ikinä tule unohtumaan. Tämä kesä, ja ennen kaikkiaan Euroopan Mestaruuskisat sekä Olympialaiset, ei olisi onnistunut ilman teitä. KIITOS!

Samalla haluan kiittää perheeni, valmentajani, ja ennen kaikkea avopuolisoni, jotka ovat tukenani no matter what. Olette niin tärkeitä minulle että ette varmaan itse ymmärrä sitä, ja ilman teitä tätä ei olisi mahdollista. Se on myös teidän ansiota että olen menestynyt. KIITOS! Kiitos myös kaikille jotka kannustavat ja onnittelevat, SEKIN merkitsee minulle tosi paljon.

#roadtorio on siis loppu nyt, mutta minun matkani ei lopu ihan vielä. Toivon mukaan tulee vielä muita ikimuistoja reissuja. Enemmän seuraavasta kaudesta seuraavassa kirjoituksessa.

/ Linda

Leave a comment

Back to Top