Rio the Janeiro 2016.

Rio the Janeiro 2016.

Ei kommentteja artikkeliin Rio the Janeiro 2016.

Olympialaiset olivat kyllä mahtava kokemus. Niin upeeta 🙂

Matkustin Brasiliaan 8 elokuuta, ja lähdin ensin Penedoon missä yleisurheilijat olivat esileirillä. Rauhallinen ja hyvä paikka valmistautumiseen. Ruoka oli hyvä ja harjoitusmahdollisuudet hyvät, joten ei valittavaa.

Oma suoritus, 189 cm, ei ehkä ollut ihan sitä mitä hain, mutta ei se huonokaan ollut. Hyppäsin omalla tasollani ja se ei ollenkaan ole huono juttu olympialaisissa. Kuitenkin harmittaa että en saa kropasta ulos sen mitä tiedän että siellä on.

Miksi en sitten saanut kaikkea ulos? Siihen minulla ei ole kunnon vastausta tällä hetkellä. Ehkä harjoiteltiin vähän liian kovaa kisojen välissä, tai sitten kroppa ei ehtinyt palautua reissusta ja aikaerosta kunnolla. Tämä en voinut tietää etukäteen koska en ollut aikaisemmin tehnyt tällaista matkaa joten en varmaan ikinä saa kunnon vastausta, mutta tätä pitää ehdottomasti miettiä ensi kerralla.

Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tyytyväinen. Omalla tasolla hyppääminen ei ole ollenkaan huono juttu, ja jo se että on päässyt sinne asti on tosi iso juttu!

Lopuksi vähän kuvia reissusta, enjoy! 🙂


Asuttiin viihtyisässä pienessä paikassa Penedossa.


Aman, rauhallinen ja hieno harjoituskenttä sotilasalueella.


Harjoituskenttä Riossa oli myös hyvä.


Lehdistötilaisuus.


Klo 5 aamulla.


Ruokasali oli vähintään yhtä iso kun jalkapallokenttä.


Ylellä oli aika huikea näköala studiosta, Copacabana siellä takana.


The stadion.

/ Linda

Leave a comment

Back to Top