Suomen mestari 2016

Suomen mestari 2016

Ei kommentteja artikkeliin Suomen mestari 2016

Kalevan kisat järjestettiin tänä vuonna Oulussa viikko sitten, 21-24.7. Ja siellä se vihdoin tuli, ensimmäinen mitalini, ja KULTAA vieläkin. En ole ihan tyytyväinen tulokseen, mutta noissa kisoissa tulos ei ole se tärkein juttu. Tein kuitenkin hyviä hyppyjä kisoissa joten en tarvinnut huolestua siitä.

SM kisojen jälkeen olen kisannut kerran, lauantaina Joensuussa. Ei tullut niin hyvä kenraaliharjoitus Rioon kun olisin halunnut koska sain viimeisessä verryttely hypyssä krampin yläselkään. Se ei tosin haitannut itse hypyssä niin paljon, mutta se oli siellä takaraivossa koko ajan joten olin vähän liian varovainen. Tosiaan huono kisa, mutta pari hyväää juttua otan sieltäkin mukaan. Selän tilanne on nyt hallussa, kiitos hyvästä avusta heti kisan jälkeen!

Nyt minulla on viikko jäljellä täällä kotioloissa ennen kun elämäni isoin seikkailu alkaa. Yritän nauttia niin paljon kun mahdollista, harjoituksien välissä, ennen kun kaikki todella alkaa ensi maanantaina. Tottakai yritän myös nauttia siellä, mutta siellä alkaa myös kunnon lataaminen. Yritän päivittää sieltä, kunhan netti toimii kunnolla.

/ Linda

Leave a comment

Back to Top