Gloria Sports Arena

Gloria Sports Arena

Inga kommentarer till Gloria Sports Arena

3 veckor i den turkiska solen är över och jag är tillbaka på finsk mark igen.

Jag har alltså varit i Antalaya ,Turkiet, på träningsläger, närmare bestämt Belek och Gloria Sports Arena. Nytt ställe alltså, men vilket ställe sen då. Allting finns på ett och samma ställe, det är bara att välja i hissen om du vill träna i gymmet eller utomhus så väljer du våning efter det. Gymmet finns alltså i samma byggnad som hotellet och banorna är precis intill, du ser hela planen från balkongen. Vatten finns det överallt så du behöver inte släpa hem det från butiken, och maten här får 11/10 poäng från min sida.

Fanns inte mycket att klaga på då träningarna dessutom flöt på som de skulle. Hoppeligen var det inte sista gången jag besökte det träningscentret. Nu väntar lite lugnare träning för att återhämta mej från resan och lägret och sedan är det inte länge kvar tills tävlingarna kör igång. I början på juni hade jag tänkt börja om allting går som jag vill. Mer om det senare! 🙂

/ Linda

Leave a comment

Back to Top