God Jul!

God Jul!

Inga kommentarer till God Jul!

Det har ekat lite tyst här under hela hösten, väldigt ledsen för det. Men det händer så lätt, speciellt då det känns som om jag befunnit mig i en egen bubbla den här hösten.

Sommar säsongen fick ett snöpligt slut då jag valde att avstå Finnkampen på grund av en skada. Tog en liten time-out, så som jag brukar, och tog sedan tag i träningen igen. Dock var jag tvungen att avstå en del övningar på grund av senan i baklåret, men det har egentligen inte stört så mycket alls faktiskt.

Hela hösten har i det stora hela gått åt till att träna, äta, sova, handbolls jobb däremellan, och täta besök hos min fysioterapeut Janne. Träningen har varit hård, och rehab övningarna ännu jobbigare. I slutet av november träffade jag min läkare igen, och tillsammans tog vi beslutet att vi inte opererar baklåret. Så nu har jag efterhand  fått lägga till det jag lämnat bort tidigare, och allting är fortfarande ok.

Inomhussäsongen är väldigt öppen för mej den här gången, är inte helt säker på om jag alls ska tävla inomhus. Tiden får utvisa det, EM i Berlin i augusti 2018 är ändå det som är huvudmålet nästa säsong!

GOD JUL på er alla 🙂

/Linda

Leave a comment

Back to Top