Grundträning

Grundträning

2 kommentarer till Grundträning

Grundträningen är i full gång och den här hösten har verkligen gått fort. Det har säkert mycket att göra med att jag den här hösten har fått och kunnat göra allting och inte behövt köra alternativ träning. Väldigt skönt men framför allt roligt! Jag är i princip 2 månader före i tidtabellen än jag var den här tiden ifjol, vilket betyder att allt ser lite annorlunda ut. Allting har ändå gått riktigt bra, ömma muskler är något som är ganska vanligt den här årstiden för de flesta idrottarna.

Jag kommer troligtvis inte att göra något utomlandsläger före hall säsongen, utan kommer troligtvis köra på samma lägersystem som jag gjorde i våras. Eller ja där ljög jag ju kanske lite, jag kommer att åka över till Sverige för att träna och ja då blir det väl som ett litet utlandsläger ändå. Mer om det senare.

Annars så har jag ganska klara målsättningar för nästa säsong; inomhus är det EM i Belgrad, i Serbien och utomhus VM i London. De siktar jag på och hoppas få delta i. Tills vidare fortsätter träningen som förut! Trevlig helg på er!

/ Linda

2 Comments

 1. Tomy  - 04.11.2016 - 16:42
  Svara /

  Låter toppen, Linda!! Du utstrålar optimism och energi!! Braa!!
  Du har igen en intressant säsong framför dig med fina utmaningar att sikta på. Rutinerad som du är hjälper en hel del när du skall pricka in toppformen för de viktigaste tävlingarna.
  Kommer du på lägret i Sverige att träna med de svenska höjdhopparna??

  • Linda Sandblom  - 04.11.2016 - 18:35
   Svara /

   Tack Tomy! 🙂 jo jag kommer att träna med några höjdhoppare då jag åker till grannlandet, nya bekanta 🙂 vilka de är får du se sen 😉

Leave a comment

Back to Top