Hälsningar från Nerja!

Hälsningar från Nerja!

Hälsningar från Nerja!

Inga kommentarer till Hälsningar från Nerja!

Jag startade mitt träningsläger den 3 maj, eller egentligen var jag framme först natten till söndagen (4 maj). Det blev lite senare utomlandsläger i år på grund av omständigheterna men det har fungerat bra hittills för det.

nerja2

Sedan dess har jag alltså tränat här i Nerja, Spanien, och hem kommer jag igen fredagen den 16.5. Allting har gått riktigt bra här, det går framåt hela tiden, kroppen har svarat bra på träningarna och resultaten blir också bättre. Med framåt menar jag mot de nivåer som jag tidigare varit på. Det är ganska lång tid att vara 6 veckor utan att göra någonting så lite får man jobba för att komma upp igen. Men det tar sig, sakta men säkert!

Medan en del förbereder sig för kommande tävlingssäsong är jag inte ännu riktigt där. Just nu tränar jag väldigt hårt och är så att säga inne i grundträningen. Den består av mycket styrka och hopp i olika former, men också kortare löpningar och förstås en hel del teknik. Här i södern är det ypperligt att träna hårt och mycket, kroppen återhämtar sig snabbare i värmen. Trots det är det viktigt att man lyssnar på kroppen, speciellt jag efter den våren som varit.

nerja4

Träningsmöjligheterna här är dessutom perfekta. Lägenhetshotellet ligger rakt ovanför planen, endast ca 30m att gå, butik finns några meter längre bort, och restaurangen där jag äter finns 100-200m från lägenheten. Allting inom väldigt kort gångavstånd med andra ord så jag klagar inte.

På slutet bjuder jag på några filmklipp från senaste styrketräningen, enjoy 🙂

 

 

 

/ Linda

Leave a comment

Back to Top