Hej!

Hej!

1 kommentar till Hej!

Den här finska sommaren är just så typisk som den bara kan bli. Men trots det har jag kommit igång rätt så bra med tävlandet och faktiskt med helt hyffsade resultat.

I mina tävlingar hittills har jag hoppat följande resultat:
175-178-180-184 cm.
Ser ju väldigt lovande ut med en stigande kurva. Trots det har jag inte riktigt fått till det ännu. Formen är stigande och när jag fortfarande har en hel del små teknikfel så blir det ännu svårare att hantera allting när det hela tiden känns så bra i kroppen.

Den senaste tävlingen var höjdhopps karnevalen i Ruovesi och där kammade jag hem vinsten för första gången på 184 cm, vilket ju förstås var väldigt roligt. Efter det var vinsten säkrad så jag höjde ribban till 190 cm, vilket är gränsen till årets EM i Zürich i mitten av augusti. Jag gjorde tre helt ok försök på den höjden, men teknikfelen kom fram ganska bra där och det är bara att fortsätta jobba med finslipningen av tekniken.
Det känns ändå fortfarande helt realistiskt efter den svåra vintern och våren jag har haft, och jag tvivlar inte en sekund på att jag inte skulle klara det. Det också ännu mera motivationshöjande för mig själv att märka att det inte är så långt borta och dessutom bra för självförtroendet.

Nästa tävling blir på torsdagen i Mänttä-Vilppula och jag hoppas att vädret igen en gång skulle vara på vår sida så att det blir en bra tävling med bra resultat. 🙂

/ Linda

1 Comment

  1. Tomy  - 09.07.2014 - 13:13
    Svara /

    Vi är många som har samma syn på dina möjligheter som du själv har!! Kyllä se siitä!!!!

Leave a comment

Back to Top