Indoor 2018

Indoor 2018

1 kommentar till Indoor 2018

I januari i år började jag hoppa höjd igen på träningen. Efter en något knagglig inledning (på grund av senan i baklåret) känns det nu bättre och tack vare alla rehab övningar jag dagligen jobbar med kan jag nu hoppa höjd utan några känningar.

Visste redan tidigt att jag inte kommer att satsa på någon inomhus säsong utan istället hoppa 1-2 tävlingar om det så känns. Efter många om och men bestämde jag mig ändå för att delta i FM. Efter en veckas lättare träning och  några inte så bra hoppträningar hade jag inte så höga förväntningar på tävlingen, men tänkte att det skulle vara ett bra test, dels för att kolla lite var jag står men också hur jag hanterar det mentalt.

Man kan väl säga att det gick riktigt bra 🙂 Finsk mästare och 184 cm blev saldot. Resultatet i sig är väl inget att hurra över, men det är det samma som jag hoppade under hela sommarsäsongen och nu gör jag det mitt i träningssäsongen. Att jag dessutom tar mig över alla höjder i första, förutom 184, är något jag själv var lite förvånad över då det sett betydligt svårare ut på träning. Jag hade aldrig trott att jag skulle få prova på kvalgränsen till sommarens EM, men det gjorde jag igår och tja inte helt fy skam det heller.

Jag klarade mitt lilla test med mer än godkänt och kan med gott samvete (och lite bättre självförtroende) fortsätta träningen mot sommaren! 🙂

/ Linda

1 Comment

 1. Tomy Karlsson  - 19.02.2018 - 20:21
  Svara /

  Hej Linda,
  Jättefin och djuptänkt analys du kommer med! Riktigt givande att läsa den. Den visar på mognad, beslutsamhet, mental styrka och fighting spirit, de detaljer som behövs om man vill lyckas i en individuell gren som t.ex. höjdhopp. Allt detta för framåt och uppåt.
  Jag har sagt det tidigare och säger det igen – Jonna och du Linda kommer att har en toppenbra resultatsommar.
  Lycka till!!

Leave a comment

Back to Top