Mot nästa mål

Mot nästa mål

Inga kommentarer till Mot nästa mål

Long time no see, igen en gång. Den här gången har jag dock tänkt skriva flera gånger, det har bara inte blivit av för att jag helt enkelt inte har vetat vad jag ska säga utan att bara upprepa mig själv. Egentligen har jag inte så mycket nytt att säga nu heller, men känner att det är dags att skriva av sig lite ändå.

En till säsong är över, och precis som förra säsongen, uppnådde jag inte mina mål. Ja, jag är besviken och frustrerad, speciellt då jag fortfarande inte helt kan sätta fingret på varför det gick som det gick. Det som kanske är mest irriterande är att formen är bra, kroppen är hel och det känns som att jag har alla pusselbitar, eller i alla fall de flesta, men jag får inte ihop dem på rätt plats. Jag är ändå helt säker på att det kommer något bra utav det också, tids nog. Och vilken tur att det finns nya mål att sträva efter, och nästa år är det dessutom OS år. #tokyo2020

Det är också tur att det finns annat i livet att tänka på och att glädjas åt vid sidan av idrotten. Till exempel fyller jag jämnt i nästa månad, och i slutet av året ska jag bli faster! Det ni, det är något att vänta på.

Leave a comment

Back to Top