Ny säsong!

Ny säsong!

Inga kommentarer till Ny säsong!

Träningen inför nästa säsong är i full gång. Grundträning är inte alla gånger så rolig träning, men nödvändigt ont om man vill orka träna mycket och hårt i något skede, och framförallt om man vill bli bättre. Så det är bara att bita ihop då det känns tungt och tänka på varför man gör det. Största delen av tiden är det ju ändå roligt, men ibland har man sämre dagar.

Angående min skada i baklåret så vet jag i princip inte så mycket mer än sist. Eftersom det alltid finns risker med operationer, försöker vi undvika det och hoppas på att det ska läka av sig själv istället. Om det behövs operation eller inte klarnar dock först i slutet av året. Tills dess blir det ändå träning, träning och mera träning, och troligtvis påverkar det inte mig speciellt mycket. Lite kommer jag eventuellt hamna anpassa, men det hör egentligen till idrottarens vardag så det ska nog inte vålla några större bekymmer.

Jag vill också passa på att tacka alla mina sponsorer, samarbetspartners, min familj, och alla ni som på ett eller annat sätt stöder mig, TACK!
Det här är ett liv jag själv valt att leva, men utan er skulle det vara nästan omöjligt för mig att satsa så här mycket som jag gör. Hoppeligen fortsätter ni alla vara med på min resa, och den här resan tar ju aldrig slut, den bara ändrar riktning i något skede. För tillfället pekar den åt samma håll som den gjort de föregående åren, det är bara målen som kommer ändras.

/ Linda

Leave a comment

Back to Top