Säsong 2016

Säsong 2016

4 kommentarer till Säsong 2016

Säsongens sista tävling blev för mig Finnkampen. Efter det höll jag en vecka total vila, vilket verkligen var välbehövligt. Stressen, adrenalinet och allt släppte ur kroppen ordentligt och jag har varit väldigt trött efter att säsongen tog slut, både fysiskt och psykiskt. Vilan fortsätter ännu, men nu är det mer aktiv vila som gäller. Det är ännu i skrivande stund lite oklart när den ordentliga träningen inför nästa säsong kör igång men nog inom en snar framtid.

Men vilken säsong det har varit. Äntligen uppnådde jag mina mål, även om det finns småsaker som kan harma, och jag har framförallt hållits frisk och hel! Finskt rekord, EM, OS… shit va roligt!

Jag vill TACKA alla mina sponsorer som trott på mig och som hjälpt mig genom den här resan, och som jag inte i första taget kommer glömma. Den här sommaren, och framför allt de två mästerskap jag deltagit i, skulle inte ha varit möjligt utan er. TACK!

Samtidigt vill jag tacka min familj, min tränare, och framför allt min sambo, som finns där no matter what. Ni är så guldvärda allihopa att jag tror att ni inte riktigt fattar det själva heller, och utan er skulle det här inte heller vara möjligt. TACK! Tack också till er alla som hejjar och gratulerar och kämpar på mig, DET betyder så oerhört mycket det med, och efter den här sommaren har jag verkligen förstått att ni också är många.

#roadtorio tar alltså slut nu, men min resa tar inte slut riktigt ännu. Det kommer hoppeligen att komma flera resor och flera mål som kommer uppnås. Mer om nästa säsong i nästa inlägg.

/ Linda

4 Comments

 1. Tomy Karlsson  - 14.09.2016 - 17:21
  Svara /

  Känsliga, vackra ord som uppvisar den ödmjukhet som gör en toppidrottare STOR !!! Det är med glädje jag läser ditt bokslut för säsongen 2016. I allo en kanonsäsong!
  Barbro och jag önskar dig en fin träningsperioden inför nästa säsong och det gör vi från Nizza där vi kopplar av för vår del!!!😎

  • Linda Sandblom  - 22.09.2016 - 09:28
   Svara /

   Tack! Hoppas ni har en trevlig semester 🙂

 2. Åsa  - 14.09.2016 - 19:38
  Svara /

  You have done yourself, and everyone around you (that has uspported you in any way), very proud. Enjoy that feeling – knowing you have hiven it your all – and enjoy your rest. I, like many many others are so proud of you 💕

  • Linda Sandblom  - 22.09.2016 - 09:28
   Svara /

   Thank you 🙂

Leave a comment

Back to Top